Chambers Europe 2020 рекомендує LCF Law Group як провідну юридичну фірму

18.03.20

За результатами нещодавно опублікованого рейтингу Chambers Europe 2020, Юридична група LCF другий рік поспіль визнана серед провідних юридичних фірм у сфері вирішення спорів в Україні (Band 3).

Видання відзначає глибоку експертизу фірми у фінансових спорах, спорах щодо реструктуризації та банкрутства і спорах щодо стягнення боргу. «Команда є сильною у розв’язанні складних спорів та надає перспективні рішення. Великий досвід представлення банків у різних фінансових спорах, включаючи питання про стягнення боргу та справи про банкрутство, а також конфлікти, пов’язані з реструктуризацією», – зазначається у дослідженні.

Персональні визнання рейтингу отримали:

  • керуючий партнер Анна Огренчук (Band 2)  –  видання відзначає Анну як «дуже прагматичного, інноваційного та креативного юриста». Добре відома своїм глибоким досвідом у вирішенні спорів для багатьох значних вітчизняних корпорацій, а також успішним представництвом інтересів банків по всьому спектру фінансових спорів.
  • старший партнер Артем Стоянов (Band 3) – видання відзначає професійний підхід та досвід у питаннях фінансування, де він представляє інтереси як банків, так і комерційних позичальників. Також відзначено його багаторічний  досвід у вирішенні договірних спорів.

Ознайомитися з результатами рейтингу можна за посиланням: Chambers Europe 2020

Iншi Новини

Arrow Arrow