Юлія Атаманова – Партнер Юридичної групи LCF

19.03.20

Юлія Атаманова володіє майже 20-річним досвідом юридичної практики, до команди Юридичної групи LCF приєдналась у 2015 році, успішно очолює практику міжнародного арбітражу, комерційних та корпоративних спорів. Юлія має науковий ступінь доктора юридичних наук та є арбітром Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України. Вона є асоційованим членом Королівського інституту арбітрів (CIArb, Велика Британія). Поєднуючи глибокий науковий підхід і значний практичний досвід з консультування та представництва клієнтів у вищих судових інстанціях, Юлія спеціалізується на вирішенні складних комерційних спорів, міжнародних арбітражних процесах, корпоративному та господарському праві. Серед її клієнтів –  компанії банківського та фінансового сектору, ритейлу, фармацевтики, нерухомості, агробізнесу та інших галузей.

Коментуючи включення Юлії до складу партнерів, керуючий партнер Анна Огренчук зазначила: «Ми вітаємо Юлію у складі партнерів LCF. Вона – одна з найбільш досвідчених та майстерних фахівців нашої команди. Під керівництвом Юлії протягом останніх років ми активно розвиваємо практику міжнародного арбітражу. Впевнена, що підвищення Юлії забезпечить додаткові переваги для наших клієнтів та сприятиме посиленню позицій нашої компанії на юридичному ринку».

«Я щиро вдячна партнерам за високу оцінку мого внеску у розвиток компанії. Висловлена мені довіра покладає велику відповідальність та є стимулом для подальшого професійного росту. Я продовжу роботу над всебічним розвитком нашої команди та впевнена, що попереду у нас ще багато цікавих проектів, переконливих перемог та нових досягнень», – прокоментувала своє підвищення Юлія Атаманова.

Iншi Новини

Arrow Arrow